Leven zonder ouders – (agenda)

Op 12 december 2008 vindt de eerste weekend workshop ‘Leven zonder ouder(s)’ plaats in het klooster van de zusters Franciscanessen in Denekamp (Overijssel). De workshop is bedoeld voor volwassenen die kort of langer geleden hun ouder(s) verloren en onder deskundige begeleiding met anderen ervaringen willen delen.

De begeleiding is in handen van rouwdeskundigen Daan Westerink, schrijfster van het boek ‘Leven zonder ouders’ en Mieke Ankersmid, schrijfster van het boek ‘Verlaat Verdriet’.

Inhoud: Je ouders verliezen is het verlies van de onvoorwaardelijke liefde: die tussen ouder en kind. En hoe de band ook was, het verlies van je ouders betekent het definitieve einde van het kind-zijn. Ook als je volwassen bent kan dat een ingrijpende gebeurtenis zijn. Een gebeurtenis om bij stil te mogen staan. En dat doen we tijdens deze workshop. Samen met andere zonen en dochters sta je stil bij het kind dat je was, bij het leven met en zonder je vader, moeder of beide ouders, en bij de toekomst. In de vorm van gesprekken, oefeningen, wandelingen en muziek ‘vertel’ je jouw levensverhaal en krijg je handvatten aangereikt die je nu en in de toekomst kracht kunnen geven.

Kosten: € 350,=, inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner

Meer informatie:
Website: www.levenzonderouders.nl
Website: www.ankersmid.nl
Tel: 06-47888628 (Daan)
Email: [email protected]
Tel: 06-51717885 (Mieke)
Email: [email protected]

Lees ook:Niet ieder kind is het leven gegund – (agenda)
Lees ook:Wat als je kind doodgaat? – (kinderen)
Lees ook:Keuzes bij uitvaart
Lees ook:Je kind vermoord
Lees ook:Een bijzonder afscheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.